Hye

Hye..
Welcome to my space..
In my space here, i wanna share with you
about me, my life, and mine... :)
Im sorry because i will use
English + Malay = Rojak

so make sure u
understand what i wrote here

TQ

1/31/11

Mid Exam dah selesai..

yeay ! !

akhirnya mid exam dah tamat..

tapi xbleh suka2 lagi sbb lpas ni ada final exam..

apa2 pun, beban study tu kurang ckit Laa..

3 mlm aku duk sorang2 kat hosteL..

membe laen?


diorang dah balik kampung awal2 lagi..

aku ni jak paper habis lambat..

tidur bertemankan lagu dari laptop jak la mlm2..

huhu...

cuti mid exam skali ngan cuti raya cina..

cuti ni p mana?

cuti ni aku nak p Kedah..

nak p tempat adikku..

saja nak jalan2 spend time..

maklumlah nak abes stdy udah..

dari 2 tahun lpas lagi mau p Kedah tapi xpernah jadi..

kenapa x jadi?

sebab duLu ingat mau p ngan kazen..

tunggu punya tunggu dia..

2 tahun kot x dpt p..

aku cuti dia x cuti, dia cuti aku plak ada cLass..

malassssss sudah mau tunggu...

so, i told my dad i wanna go there by myself...

last sem sudah x pergi2 lagi..

my dad kata OK

hepiiinya aku... :D

sebab adik study kat Kedah, n someone tu pun duk kat Kedah...

hehehe...

dah lama x jumpa.. berbulan2, ada la dalam 2 3 bulan...

n my bro pon dah lama aku x jumpa dia dari raya ari tu...

maw lepas rindu & spend time jumpa ngan diorang... :)

1/15/11

BENCINYAAAA!!!!!

apa guna life xda membe..

salah ka nak bhubung dlm social network mcm FB tu

ngan kawan2..

bukan nak buat keja x bpekdah pon

nama pon kawan sekelas..

xkan nak menyombongkan diri

tau gak psal batas2

tapi agak2 ah bila dah melampau

nak jokes2, cerita2, share2 ngan membe class sndri pon jd mslah..

mcm xpnah study

mcm xpnah rasa keadaan dlm class

aku bukan jenis menyombong

ckup dah aku jga nama baik aku d kolej

adoiiyaiii

kejemuan melandaaaaaaa


1/11/11

Quiz Islamic Studies ?

aiyoo~

mcm mana bleh lupa ari ni ada quiz..

hmm~

dahla x baca!

berserah ngan apa yg d blajar dalam class ja La..

X X X X

dalam cLass : risau gak ni..

Sir kata :


take out a piece of paper..

listen carefully!

i will not repeat for twice..

if you missed the question..

i will give you a few second to answer..

then i will proceed to the next question..

i have 10 questions here..

X X X X

time jawab, pening gak..

sbab, kita x nmpak soalan

then nak take time pkir jawapan pon xckup..

fuuh~ dugaan btul

X X X X

after DONE 10 questions

time tu jugak d check..

risau gak ni dapat brapa...

X X X X

Alhamdulillah~ dapat gak 7/10

dengan x baca..

pastu masuk Chapter2 yg sama ngan mid term exam akan dtg pLak tu..

Thanx to Allah..

** trust me He will olwez help us in difficulties if we olwez remember Him during our sadness or happiness**

10 Januari 2011

hari ni rasa happy sangat

then campur lagi bahagia

seronok je..

X X X X

cerita ni start mcm ni...

si dia ni kejutkan Subuh,

jam dekat pkul 7 dah..

tapi budak bilik sorang pon xbgun2 lagi..

rs mcm ngigau gak,

awal sangat ke si dia kejutkan..

tengok jam balik,

sure! mmg pkul 6.50 dah..

kejut Echa, dea bgun then tgok jam..

apa lg, bgun mcm lipas kudung La...

senyum je tgok diorg siap2 nak g cLass..

Zati n Ida hampir tinggaL bas lg... hehe..

X X X X

Lpas tu, aku tinggaL sorang2..

bosann...

so, aku sms La si dia...

dan cerita yang membahagiakan & menghappykan tu

ada di saat ni..

share pasal Life

sampai la tgah hari, sambung ke petang dan mlm..

huhu..

X X X X

apa2 pun, ari ni mmg hepi sangat..

cukup la sampai cnie..

cerita selanjutnya biarla aku dan si dea ja yg tau..

1/9/11

oh DSLR, bila kan jd milikku?


~idamanku~

lama dah aku mngidam dea ni


AKU NAK ! !

tapi if dpikir2 kan harganya

mcm mbazir ja beli mahal2

aku bukan amek bidang photographer pon

TAPI sbb MINAT punya pasal

i will get it 1 more time

bila tu x pasti

1 tahun, 2 tahun, tunggu ja la rezeki mu Nana oiii....

tuk masa skrang ni bajet2 nak yg paling murah ja la..

tu pon almost 2K gak..hee~

tapi if dapat yg lagi UP, I LIKE.... :)


NIKON

DSLR D3000

The newest addition to Nikon’s family of quality DX-format digital SLRs.
The D3000 is the ideal choice for people looking to upgrade
to a digital SLR and also features a new Guide mode.
Price: RSP RM 1,988.00 (with AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR);
RSP RM 1,498 (body only)





OR


SONY

DSLR-A390L

Capture beauty in simplicity.
Experience superb image quality plus generous creative features
and also wonderfully simple to use.
Comes with the versatile SAL1855 all-purpose lens for everyday use.
Price: RSP RM 1,699.00*





1/3/11

beli TORTOISE



ari Ni g OTK lg....

OTK? apa tu?

~ Ong Tai Kim ~

ni La market paling dekat ngan hosteL

tempat kami sLalu :

beLi brg dapur...

nyanyi2 d k-box..

makan KFC @ McD..

macam2 lg La..

.......

p OTK sbb mau beli brg assignment Echa!

mau beLi TORTISE!

eeee... geli + takut aku maw pegang...

TAPI chumiLL laa.....



tengok Echa pegang..

slumber ja..

aiyo0o....



eee... wat apa tu ah ?

nama2 tortise ni ? ?

LEONA & LEONI


tunggu punya tunggu

taraaaaa............

ni la hasil2 keboringan menunggu...

ni gmbar2 AKU, ECHA & AZNI....

pandangan sisi....

posing ayu smua...huhu



me with ECHA




with ECHA again.....


hoho.. muka aku ? ?

napa la mcm tu...

ngan kening naik lagi... adooiyaii...



posing siyes kononnya....

dahla tudung pon dekat sama...

huhu....


endingnya : lepas ditunggu2, rupanya x jadi datang pLak.....

hmmmm..... lain maw diraih, lain yang teraih...


actuaLLy i haVe beeN maDe tHis BLOG for loNg tiMe ago..

aLmosT 1 yeAr, BLOG ni 'terbiar'...

bUt im veRy Lazy to oPen & update this BLOG..

wasTing my time..

buT now iM comiNg back..

& tRy my besT to update this bLog..




~ SALAM ~

sebagai pembuka kata sebelum memulakan crita tentang saya

huhu..





There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...