Hye

Hye..
Welcome to my space..
In my space here, i wanna share with you
about me, my life, and mine... :)
Im sorry because i will use
English + Malay = Rojak

so make sure u
understand what i wrote here

TQ

1/11/11

10 Januari 2011

hari ni rasa happy sangat

then campur lagi bahagia

seronok je..

X X X X

cerita ni start mcm ni...

si dia ni kejutkan Subuh,

jam dekat pkul 7 dah..

tapi budak bilik sorang pon xbgun2 lagi..

rs mcm ngigau gak,

awal sangat ke si dia kejutkan..

tengok jam balik,

sure! mmg pkul 6.50 dah..

kejut Echa, dea bgun then tgok jam..

apa lg, bgun mcm lipas kudung La...

senyum je tgok diorg siap2 nak g cLass..

Zati n Ida hampir tinggaL bas lg... hehe..

X X X X

Lpas tu, aku tinggaL sorang2..

bosann...

so, aku sms La si dia...

dan cerita yang membahagiakan & menghappykan tu

ada di saat ni..

share pasal Life

sampai la tgah hari, sambung ke petang dan mlm..

huhu..

X X X X

apa2 pun, ari ni mmg hepi sangat..

cukup la sampai cnie..

cerita selanjutnya biarla aku dan si dea ja yg tau..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...