Hye

Hye..
Welcome to my space..
In my space here, i wanna share with you
about me, my life, and mine... :)
Im sorry because i will use
English + Malay = Rojak

so make sure u
understand what i wrote here

TQ

1/31/11

Mid Exam dah selesai..

yeay ! !

akhirnya mid exam dah tamat..

tapi xbleh suka2 lagi sbb lpas ni ada final exam..

apa2 pun, beban study tu kurang ckit Laa..

3 mlm aku duk sorang2 kat hosteL..

membe laen?


diorang dah balik kampung awal2 lagi..

aku ni jak paper habis lambat..

tidur bertemankan lagu dari laptop jak la mlm2..

huhu...

cuti mid exam skali ngan cuti raya cina..

cuti ni p mana?

cuti ni aku nak p Kedah..

nak p tempat adikku..

saja nak jalan2 spend time..

maklumlah nak abes stdy udah..

dari 2 tahun lpas lagi mau p Kedah tapi xpernah jadi..

kenapa x jadi?

sebab duLu ingat mau p ngan kazen..

tunggu punya tunggu dia..

2 tahun kot x dpt p..

aku cuti dia x cuti, dia cuti aku plak ada cLass..

malassssss sudah mau tunggu...

so, i told my dad i wanna go there by myself...

last sem sudah x pergi2 lagi..

my dad kata OK

hepiiinya aku... :D

sebab adik study kat Kedah, n someone tu pun duk kat Kedah...

hehehe...

dah lama x jumpa.. berbulan2, ada la dalam 2 3 bulan...

n my bro pon dah lama aku x jumpa dia dari raya ari tu...

maw lepas rindu & spend time jumpa ngan diorang... :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...