Hye

Hye..
Welcome to my space..
In my space here, i wanna share with you
about me, my life, and mine... :)
Im sorry because i will use
English + Malay = Rojak

so make sure u
understand what i wrote here

TQ

3/17/11

goNna fiNish my sTudy ..

yeayy...

x sangka aku akan tamatkan sTudy kU dLaM buLaN nie...

Lpas Nie TraiNing 3 buLaN
...

duLu muLa2 mAsuk sTudy, 2 taHun seteNgah TRasa sanGat LamaNya...

taPi biLa daH nak aBes nIe rasa maCAm baru sTahun kaT cnIe...

mmg xSangka cepat masa berLalu...

tapi xbLeh happy2 saNgat...

Lpas Nie LAgi banYak yanG akU keNa tempUh...

semaKin meniNgkat dewasa, semakin maTangLah pemiKiran yang harus aDA...

X X X X

samBung sTudy OR KerJa ? ?

ermmm mmg peNing memiKirkaNnya...

kLau ikut dAd aKu, he Asked me to coNtiNue my sTUdy...

aLaNg2 dAd kaTa, 'naK bLajar, bLajar terUs. nanti dAh keJa susah Mau sTudy'

taPi aKu tau, seBenarNya dea naK teNgok aNAk dea beLajar tiNggi2...
'

taPi daLam hatI nI berBisik,

'aKu x maU suSahkaN paReNts Lagi...

lpas Nie adIk aKu Lagi nak sAmbuNg sTudy,

x saNggup teNgok dAd tangguNg 3 oraNg yanG bLajar jaUh...'

duLu dad kata, 'janGan risau pasaL beLanja, baPa masih mamPu...

baPa kerJa keRas nak baGi sekoLah kamu...

1 jak bapa nak, Study eLok2...

xmo jadi maCAm tiMe skoLah duLu, malas nak blajar...

maiNtain kaN apa yanG kau aDA sekaraNg...'


aku taU Dad aKu maMpu, tapi aKu maLu naK minTak2...

periTnya duK di KL Tuhan saja yaNg tahu...

makaN miNum sMua ok, taPi tamBang mak aiiiii...

X X X X

ada 1 lagi bapa perNah cakap, ingat2 baLik nanGis aKu dibuaTnya...

'sLagi kaMu mau bLjar, bLjar La..

slagi bLeh cari duiT, baPa xKesah eVen kerJa jadi tukaNg sapu sKali

pun tuk Masa dePan kaMu...'


:'( sampai macam tU skaLi ka peNgorbaNan oraNg tua uNtuk anakNya ?

LOVE U GILA2 mom & dad...

X X X X

xLama lagi cuTi sem..

& cuTi sem ni xbleh cuTi sbb keNa prepAre tuk praktiKal punYa worksHeet...

BUSINESS PLAN

fuhh mmg mencabar maw buat benda tu...

cuTi ni aku baLik Sabah & aku maw bincang dengan bapa pasal ni SeriousLy...

koT la bapa seTuju mau aKu buka TAdika...

X X X X









No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...