Hye

Hye..
Welcome to my space..
In my space here, i wanna share with you
about me, my life, and mine... :)
Im sorry because i will use
English + Malay = Rojak

so make sure u
understand what i wrote here

TQ

5/26/11

BEN ASHAARI ajak serbu blog baru...

aku junior lagi dlm blog nie...

banyak lg yang aku xtau pasal blog..

aku harap if dpt jdi slh sorg blogger terpilih Ben Ashaari,

dpt gak la promote blog aku yg x seberapa nie..

apa2 pon for the blogger ,

lagi2 yang new mcm aku nie..

jangan kan 1000, 50 pon xpernahnya x sampai..

tu yg kdg2 xda mood nk update sbb xda yang nak baca pon..

huhu sedih jerrr...

korang nak try x?

jom klik SINI

Blog oh blog !


sudah lama sangat aku x mengUpdate blog aku

xda time? xla, aku sentiasa ada time..

tapi yg bmasalah sebenarnya adalah Lappy aku

Lappy aku buat hal laaaa..

hal yang sma mcm sblum ni.. baru 2 bulan, dah rosak balik

ssh gak lappy ada AMD nie.. high risk btol

dlm 2 mggu jugak la aku xsentuh lappy

smpai la aku suruh dad aku postkan netbook di rumah tu

now, bleh la alu o9 kejap2.

kalau x, aku xksah pon lappy aku xda

tapi sbb ada kerja nak present xlama lgi..

maklumla dah finaL sem, kena wat yg terbaik and prepare well

nanti keja x siap nyesal plak kan..


5/3/11

Book Fair


have u heard about PC Fair ?
sure Yes , rite ?

how about Book Fair ?
yeah, its all about book.
neither education books, magazines, exercises, novels nor comics.
all are there at the PWTC..

some pictures to share :)


i dont know what i need to buy
so, i juz bought the GILA2 magazines
i bought 3 books and its only rm2/book
but the past edition huhuhu...


There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...