Hye

Hye..
Welcome to my space..
In my space here, i wanna share with you
about me, my life, and mine... :)
Im sorry because i will use
English + Malay = Rojak

so make sure u
understand what i wrote here

TQ

5/26/11

Blog oh blog !


sudah lama sangat aku x mengUpdate blog aku

xda time? xla, aku sentiasa ada time..

tapi yg bmasalah sebenarnya adalah Lappy aku

Lappy aku buat hal laaaa..

hal yang sma mcm sblum ni.. baru 2 bulan, dah rosak balik

ssh gak lappy ada AMD nie.. high risk btol

dlm 2 mggu jugak la aku xsentuh lappy

smpai la aku suruh dad aku postkan netbook di rumah tu

now, bleh la alu o9 kejap2.

kalau x, aku xksah pon lappy aku xda

tapi sbb ada kerja nak present xlama lgi..

maklumla dah finaL sem, kena wat yg terbaik and prepare well

nanti keja x siap nyesal plak kan..


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...